За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Луксозният бутиков хотелът се намира на 45 км от летище Занзибар, на североизточния бряг на остров Занзибар, в района на Матемве, известен със своите 15 км девствен бял тропически плаж. Хотелът е построен на скала и предоставя невероятно красива гледка към лагуната на кораловия риф на атола Мнемба. Персонализираното обслужване, вниманието към детайлите и комфорта са мотото на хотела и прави почивката на своите гости страхотната и невероятна. Хотелът е известен сред туристите като екзотичен островен рай. Това е интимен хотел  подходящ за приятели, двойки и младоженци.

В стаите

Хотелът разполага с 11 елегатно и стилно обзаведени вили (90 кв.м). Всички оборудвани с климатик, телевизор, баня с душ/вана, минибар, сет за чай/кафе, сейф, кът за сядане, самостоятелен басейн и тераса. Всяка вила  е обградена от тропическа градина и се радва на невероятна гледка към лагуната.

На територията на хотела

Основен ресторант - Sama Restaurant, Poolside Restaurant - перфектно място за лек обяд с невероятна гледка към басейна и лагуната, Poolside Bar - предлага през целия ден прясно приготвени тропически сокове, коктейли, бира и други напитки, наргиле бар, инфинити басейн, СПА център, библиотека, зала за игри, магазини, паркинг.

За децата: настолни игри.

Безплатни услуги: оборудване за шнорхелинг, колоездене,  рум сървиз, Wi-Fi  в общите части.

Платени услуги: масаж, СПА процедури, гмуркане, конна езда, детегледачка.

Хранене

BB - закуска

HB - закуска и вечеря. 

Плаж

Собствен, ппясъчен. По време на отливите, белият пясъчен плаж е достъпен по стълби, а по време на приливите естественият морски басейн е достъпен директно от стъпалата. Плитката лагуна е идеална за плуване, гмуркане с шнорхел и други морски дейности.

Видео

Оценки и коментари